Cursurile scolii

Atelierul de actorie de film

Sesiunea a 10-a: 6 noiembrie 2017 - 28 mai 2018

Nivelul atelierului: Inițiere în tehnici de actorie de film
 
Atelierul se adresează atât actorilor profesioniști care urmăresc însușirea tehnicilor specifice de actorie de film, iubitorilor de film care își doresc să descopere această lume fascinantă, precum și celor care plănuiesc să își dezvolte abilități care îi pot susține în mediul profesional – leadership/mentorship, susținere de prezentări/interviuri în fața camerei.

În cadrul sesiunilor de cursuri susținute de către Dragoș Bucur, Dorian Boguța și Alexandru Papadopol, participanții iau contact în mod practic cu lumea filmului și sunt pregătiți să își asume în mod corect situații de film, interacțiunea cu camera, munca de platou, lucrul în echipă cu regizorul și colegii de platou. Pe lângă sesiunile de pregătire cu cei trei actori, cursanții vor avea acces la ateliere intensive susținute de profesori colaboratori, printre care regizori, scenariști, directori de imagine etc.

Structura cursurilor:

  • Frecvența cursurilor este de două ori pe săptămână, fiecare curs are o durată de 4 ore.
  • Clasele sunt formate din două grupe a câte aprox.15 participanți fiecare.

 

Taxa de înscriere

Taxa de înscriere în valoare de 100 RON + TVA se achită la sediul şcolii. Taxa se returnează candidaţilor care nu vor fi selectaţi. Pentru cei admişi, constituie avans pentru taxa de participare la cursuri.

Taxe de participare: 310 euro/lună + TVA

Modalități de plată:

  • Plată integrală la începerea cursurilor (15% reducere): 1581 euro + TVA
  • Plată în două tranșe (10% reducere) : 837 euro + TVA/tranșă
  • Plată în trei tranșe (7% reducere): 577 euro + TVA/tranșă
  • Plăți lunare: 310 euro+ TVA/lună

 

Continuarea atelierului de actorie de film:

  • După absolvirea atelierului de actorie, cursanții au oportunitatea de a se înscrie la preselecția care le permite participarea la un modul intensiv de actorie de film. Modulul intensiv durează 2 luni și se finalizează cu un scurt metraj sau lung metraj. Programul și taxele suplimentare de participare sunt anunțate înainte de înscriere.

 

Înscrieri: 15 septembrie 2017 - 1 noiembrie 2017

Date de contact:

Adresa: Str Temişana 23, Etaj 2, Apartament 3, Interfon 3 Sector 1, Bucureşti

Email: inscriere@actoriedefilm.ro

Telefon: 0734 038162